PLENKOVIĆEV LJETNI MENI: Obožava salatu od hobotnice, učkarsku skutu, juneći carpaccio, raviole punjene istarskom skutom, juneće kotlete…

Foto: Nel Pavletić/Pixsell/7Dnevno

Prije lockdowna, koronakriza i razdoblja kojeg su obilježile razne afere i turbulencije, premijer Andrej Plenković mjesecima je bio na dijeti na kojoj je izgubio 20 kilograma.

U to je vrijeme, dok je državom kao predsjednica još upravljala Kolinda Grabar-Kitarović, prvi čovjek Vlade iz prehrane izbacio ugljikohidrate, Coca-colu koju obožava, ali i čokoladice kojima teško odolijeva, a umjesto toga na svoj jelovnik ubacio je zdrav ručak koji je obilovao povrćem, nešto je skromnije večerao, a tijekom dana konzumirao je voće, i to uglavnom mandarine.

No već neko vrijeme Plenković nije na svojem posebnom režimu, kojim je gotovo do savršenstva doveo svoju liniju, štoviše, upućeni tvrde kako je posljednjih nekoliko mjeseci nezdrava hrana, uključujući i hamburgere iz McDonald’sa vrlo često na premijerovu meniju.

Opširnije u tiskanom izdanju najčitanijeg hrvatskog političkog dnevnika 7Dnevno.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.



PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI