PLENKOVIĆU ĆE TO BITI DRAGO ČUTI! Čelnik SDSS-a ostaje čvrsto uz njega: Na hipotetska pitanja ne odgovaram, Milošević je častan čovjek’

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Milorad Pupovac komentirao je u Saboru skoru rekonstrukciju Vlade.Njegova stranka podržava najavljenu rekonstrukciju Vlade i da je to interes svih koalicijskih partnera te je izrazio punu podršku potpredsjedniku Borisu Miloševiću.

“Rekonstrukcija je zajednički interes koalicijskih partnera”, komentirao je Pupovac.

Na pitanje je li mu žao što odmah nije predložio profesoricu Snježanu Vasiljević, o kojoj se spekulira da bi na mjestu potpredsjednika Vlade mogla zamijeniti Borisa Miloševića u slučaju smjene, Pupovac odgovara: “Neobično vam je pitanje, zašto bi mi bilo žao što je predložen Milošević? Čime je Milošević do ovog slučaja uradio bilo što zbog čega bi mi trebalo biti žao, čemu ta presumpcija?” pita  se Pupovac te na daljnje pitanje o novom kandidatu kaže da “nije došao odgovarati na hipotetička pitanja”.

“Niste me dugo vidjeli, vidjet ćete me ponovno, ali na hipotetička pitanja ne odgovaram. Sve sam rekao”, poručio je Pupovac.

SDSS-u je interesu rekonstrukcija Vlade, kaže, a o tome bi li Miloševiću bilo lakše kad bi otišao iz Vlade, Pupovac kaže: “Kako je Miloševiću i o tome što je najbolje, ne odgovaram, znam da mu nije jednostavno.”



“Nije veliki gubitak što tjednima nije pred kamerama, on radi svoj posao, a vi  radite svoj i sigurno vam ne manjka sugovornika”.

“Kao što sam više puta rekao, na nama je da održimo stabilnost koalicije. Bez obzira što to znači za nas i za Miloševića. On ima našu punu podršku za ono što radi, on je častan čovjek, to će i dokazati”, jasan je Milorad Pupovac.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI