PLJUŠTE OPTUŽBE IZMEĐU VLASTI I OPORBE! ‘Plenković se neki dan na konferenciji znojio, što bi rekli u Hercegovini, k‘o krme pred klanje’

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Posljednjih dana svjedočimo eskalaciji i na domaćoj političkoj sceni, a glavno je pitanje – tko su to ‘ruski igrači’ u hrvatskoj politici. Sve je počelo kada je premijer Andrej Plenković dao naslutiti da Vladu ruše faktori izvana. Izrijekom nije spomenuo Ruse, ali je oporba shvatila to kao optužbu da su pod utjecajem neprijateljske (možda ruske) agenture.

Mostov saborski zastupnik Nino Raspudić žestoko je odgovorio na video koji je HDZ objavio na Facebooku, tvrdeći da su te optužbe neozbiljne:

“Javno priznajem da sam pod utjecajem Gogolja, Dostojevskog, Čehova i Harmsa, te opasne ruske četvorke. Plenković se neki dan na konferenciji znojio, što bi rekli u Hercegovini, k‘o krme pred klanje. Ova montaža pokazuje plitkoću HDZ-ovog jeftinog PR-a.

Ovakve dimne bombe kojima pokušavaju prekriti svoje afere i kriminal su konačan dokaz da su gotovi. Pumpaju priče oko Porfirija, Milić jedan dan najavljuje gradnju stadiona, a odmah sutra ga Ministarstvo demantira. Ako si protiv Plenkovića, ergo, onda si ruski igrač”, piše u Raspudićevoj objavi na Twitteru.

Raspudić je u drugoj objavi rekao da “ovakve dimne bombe kojima HDZ pokušava prikriti svoje afere dokazuju da su gotovi. Pumpaju priče oko Porfirija, Milić jedan dan najavljuje gradnju stadiona, a odmah sutra ga Ministarstvo demantira. Ako si protiv Plenkovića, ergo, onda si ruski igrač”.

“Raskrinkan kao pripadnik sekte koja veliča Putina i Kremlj, Raspušenko se znoji kao prisilno mobilizirani Rus prije slanja u okruženi Herson. Ili kao njegov idol Milanović kad pogne glavu na summitu NATO jer nije uspio razjediniti Zapad u podršci Ukrajini i osudi ruske agresije”, piše HDZ u svom odgovoru Raspudiću na Facebooku.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=667552288058521&set=a.411191567027929&type=3

Facebook Comments

Loading...
DIJELI