PODRAVSKI ROMEO I JULIJA DOŽIVJELI BIZARNU NESREĆU: Prepustili se strastima pa upali u bunar, morali ih spašavati gosti svatova!

Damir Spehar/PIXSELL/ilustracija

25-godišnji djevojka i mladić su u naletu ljubavnih strasti u subotu oko 22 sata završili, odnosno upali u bunar nedaleko od hotela Picoku u Đurđevcu, piše Podravski.hr.

Djevojka i mladić bili su gosti u svatovima, a nakon nekoliko plesova buknula je ljubavna „kemija“ i tražili mjesto za osamu i našli ga u uz šikaru i stari bunar.

Legli su na stari zdenac prekriven limenim poklopcem, koji je pod njihovom težinom popustio te su oboje upali u bunar. Bunar je inače dubok četiri metra a sreća da je na dnu vodom bio popunjen tek 30-ak centimetara. Djevojka je počela vikom tražiti pomoć, aopet je imala sreće da ih je jedan od gostiju svatova čuo pa su ih uz još dva gosta na svadbi na kraju uspjeli izvući.

“U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama glave te je odmah puštena doma” rekli su gosti svatova.

Sreća je, dodaju oni, da je sve dobro završilo pa da se sad mogu svi šaliti na račun novopečenih ljubavnika.



Nakon što smo saznali da je sve dobro prošlo, počeli smo se šaliti i da su naši Romeo i Julija htjeli pomoći mladencima da ožive tradicijski svatovski običaj odlaska na vodu koja se obavezno uzimala iz zdenca “-  kazali su u šali gosti.

“Ne završavaju svi padovi u bunar tako sretno kao ovaj pa se nadamo da će mjerodavni reagirati” , zaključili su svatovski gosti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI