POKAZAO ODGOVORNOST I PRIZNAO: ‘Šef skupštine Splitsko-dalmatinske oborio pješakinju, moli za kontakt’

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Da političari znaju biti i krajnje odgovorni pokazao je predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, Mate Šimundić, koji je na svom Facebook profilu objavio da je jučer sudjelovao u prometnoj nesreći.

Zamolio je pješakinju koju je, kako piše, zbog loše vidljivosti i kiše, kasno primijetio i oborio na pješačkom prijelazu u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, da mu se javi.

“Dužnost mi je obavijestiti javnost kako sam jučer u popodnevnim satima sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa ženska osoba. Naime, zbog kiše i loše vidljivosti kasno sam primijetio pješakinju koja se naglo stvorila iza drugog vozila te sam istu bočnom stranom automobila oborio na pješačkom prijelazu. Isti tren sam izašao iz vozila i pitao pješakinju, koja se sama odmah ustala, je li dobro i treba li ju negdje odvesti. Odgovorila je kako je dobro i da ne treba ništa”, napisao je Šimundić.


Dodaje, ona nije imala vidljivih ozljeda, a kada ju je ponovno pitao je li sve u redu, rekla je da ne treba ništa.

“Napustio sam mjesto udesa. Žao mi je što nisam stigao uzeti kontakt unesreće osobe te ju ovom prilikom molim da mi se javi”, apelira Šimundić na svom Facebooku.Facebook Comments

Loading...
DIJELI