POKUŠAJ UBOJSTVA ‘Oca sam ubola da se obranim, on i braća su me maltretirali’

Foto: Cropix

Policajci iz Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom koju sumnjiče za pokušaj ubojstva na štetu 51-godišnjaka u nedjelju oko 22 sata u mjestu kraj Bedekovčine.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je kćeri koja je nožem napala oca i teško ga ozlijedila. Prevezli su ga u Opću bolnicu zabok gdje su mu liječnici hitnom operacijom spasili život. Na ispitivanju u nadležnom državnom odvjetništvu, 19-godišnjakinja se branila tvrdeći da je oca ubola u samoobrani te da je otac i braća maltretiraju. Dežurni istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu odredio joj je jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi pokušala utjecati na svjedoke.

Prema pričanju mještana, riječ je o obitelji koja je od ranije poznata policiji i Centru za socijalnu skrb.

“Više puta su oni tu dolazili, zbog svađa, vike, galame, mislim da su zadnji put bili prije nekih mjesec dana”, govori mještanka.

Dodaje da je riječ o obitelji s petero djece, tri kćeri i dva sina. Dvije maloljetne kćeri zbrinuo je Centar za socijalnu skrb te u vrijeme krvave svađe nisu bile kod kuće. Drugi mještanin kaže da je kobne večeri do njihove kuće došao mlađi sin. Bio je izvan sebe i plakao.



“Zatekli su njegova oca kako ranjen leži i zvali Hitnu i policiju. Teško je to”, govori susjed.

Dodaje da u toj obitelji radi samo najstariji sin, mlađi povremeno pomaže po selu pa si nešto zaradi. Prijašnjih godina s njima su živjeli roditelji ranjenog muškarca i pomagali im, no oni su preminuli, pišu 24sata.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI