POLICIJA DOVRŠILA KRIM ISTRAGU: Evo koji su zaključci teškog ubojstva u obitelji Šunjerga!

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku

U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije PU šibensko-kninske je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za dva kaznena djela teškog ubojstva svojih roditelja, 45-godišnjeg oca i 46-godišnje majke.

Osumnjičeni je 25. ožujka između 16 i 18 sati u Čistoj Velikoj, radi neslaganja roditelja oko njegova ponašanja, na okrutan i podmukao način usmrtio svoje roditelje vatrenim oružjem, koje je legalno posjedovao njegov otac i koje oružje je čuvao na zakonom propisani način. Osumnjičeni je do oružja došao provalom u sef.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjim maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom, svi osumnjičeni za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela.

Osumnjičeni nisu prijavili kaznena djela teškog ubojstva u Čistoj Velikoj, iako su znali da je počinjeno teško kazneno djelo i da bi njihova prijava omogućila ili znatno olakšala otkrivanje djela i počinitelja.



Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 18-godišnjak i 20-godišnjak će, uz kaznenu prijavu istom Državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, predani su pritvorskom nadzorniku, dok je osumnjičeni maloljetnik kazneno prijavljen redovnim putem.

>>> PRIJATELJ TINA ŠUNJERGE: ‘Vidimo se za 10 godina kad izađeš iz zatvora’

>>> VOJNI ZAPOVJEDNIK UBIJENOG SPECIJALCA: ‘Tin je bio krasan momak, to su morale biti specijalne okolnosti…’

>>> NOVI DETALJI! Susjedi pričaju: ‘Povijest se ponovila i Tinov pradjed ubio je svog oca’! Nestao i mladićev pas?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI