POLICIJA MUŠKARCA KOJI JE NA SMRT IZBO ŽENU SUMNJIČI ZA TEŠKO UBOJSTVO! Dovršeno krim istraživanje te je zadržan u pritvoru

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

54-godišnji Željko Đekić osumnjičen je za teško ubojstvo 44-godišnjakinje u Splitu.

O slučaju se oglasila i PU splitsko-dalmatinska priopćenjem.

“Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim hrvatskim državljaninom za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je jučer, 30.studenog, malo prije 15 sati u trgovini u Splitu,  nožem zadao više ubodnih rana 44-godišnjakinji koja je od zadobivenih ozljeda preminula. Nakon događaja 54-godišnjaka su do dolaska policije zadržala dva muškarca koji su se u trenutku događaja nalazili u trgovini, a policijski službenici su muškarca uhitili, doveli u službene prostorije i nad njim proveli kriminalističko istraživanje”, piše policija.

“O događaju je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu čija zamjenica je zajedno s policijskim službenicima obavila očevid i naloženo je obavljanje obdukcije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 54- godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teško ubojstvo ( čl.111.st.1. Kaznenog zakona RH)”, dodaju iz policije.



Za teško ubojstvo predviđena je zatvorska kazna od najmanje deset godina.

Trgovina Lidl, u kojoj se jučer dogodilo ubojstvo, neće raditi iduća tri dana. Pred vratima trgovine su ljudi ostavili lampione u sjećanje na ubijenu zaposlenicu.

“Duboko potreseni nemilim događajem, iz Lidla Hrvatska poručuju kako najstrože osuđuju svaki oblik nasilja. Lidl Hrvatska i ovim putem izražava najiskreniju sućut obitelji svoje preminule zaposlenice i duboko žaljenje zbog ove velike tragedije, te će osigurati i maksimalnu podršku.

 

Također je i svim zaposlenicima u splitskoj trgovini na Poljičkoj cesti na raspolaganju i osigurana stručna psihološka pomoć. Lidlova trgovina u Splitu, na adresi Poljička cesta 37, otvorit će se u subotu, 4. prosinca, prema redovnom radnom vremenu. Svim kupcima zahvaljujemo na razumijevanju”, stoji u priopćenju Lidla Hrvatska.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI