POLICIJA OBJAVILA DETALJE DRAME U ZRAČNOJ LUCI! Netko se malo zaigrao pa bi mogao biti žestoko kažnjen

Foto: Wikipedia

Zagrebačka policija prijavila je 35-godišnjaka koji je u ponedjeljak telefonom oko 17 sati lažno dojavio da je u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman najvjerojatnije postavljena eksplozivna naprava.

Oglasili su se priopćenjem:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Lažna uzbuna“.

Naime, sumnja se da je 22. studenoga oko 17 sati s unaprijed stvorenom namjerom da inicira hitno djelovanje državnih službi putem telefona kontaktirao dežurnu službu zračne luke na području Velike Gorice, navodeći da je u istoj  najvjerojatnije postavljena eksplozivna  naprava.

Na taj način je hitno primorao policijske službenike na postupanje i detaljan pregled prostora kojom prilikom eksploziv nije pronađen. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena državnom odvjetništvu, priopćili su iz PU Zagrebačke.



Podsjetimo, naime u 16 sati i 30 minuta stotinjak putnika ukrcalo se na let za Bruxelles. Potom su unijeli prtljagu, smjestili se u svoja sjedala, no tada su došli stjuardi koji su najprije deset, a zatim još pet putnika, izbacili s leta. Rekli su im samo da se “u avionu nalaze ilegalno”,

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI