POLICIJA OBJAVILA DETALJE O NEMILIM DOGAĐAJIMA U SPLITU: Luđak koji je napao dvije žene prijavljen za pokušaj ubojstva

Foto: Screenshot

Događaj koji je zgozio Split i Hrvatsku dobio je svoj policijski epilog. Naime o svemu se očitovala i splitska policija nakon što su završili kriminalističko istreaživanje i uhitili li ga u Podstrani nedaleko Splita.

Zbog brutalnog napada na dvije žene policija je  kazneno prijavila Aleksandra Niševića za pokušaj ubojstva.

Policijski službenici Policijske uprave splitsko dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznene djela pokušaj ubojstva na štetu 52-godišnjakinje i 40-godišnjakinje.


Naime, 28-godišnjaka se sumnjiči da je jučer, u ugostiteljskom objektu na plaži Firule,  oko 07.15 sati s leđa, bocom u glavu udario oštećenu 52-godišnjakinju, a kad je ista pala na tlo nastavio ju je udarati šakama po glavi i vratu te je hvatati rukama za vrat. Nadalje istog se sumnjiči da je istoga dana oko 07.45 sati u ulici Antuna Branka Šimića u Split s leđa, više puta, kamenom u glavu udario oštećenu 40-godišnjakinju te ju je potom nastavio tuči šakama po glavi.

Nakon pružene liječničke pomoći utvrđeno je kako je 52-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede, a 40-godišnjakinja tešku tjelesnu ozljedu noge. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaj ubojstva 28-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku, stoji u priopćenju splitske policije.Facebook Comments

Loading...
DIJELI