POLICIJA OBJAVILA DETALJE STRAŠNE NESREĆE KOD ZADRA: Iako je zabranjeno išao je pretjecati, i udario auto iz suprotnog smjera!

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko podne dogodila u Zatonu pokraj Zadra poginuo je 54-godišnji hrvatski državljanin, a ozlijeđeni su muškarac (71) i žena (69) iz osobnog vozila austrijskih oznaka.

O svemu se oglasila i PU zadarska.

Prema rezultatima očevida, sumnja se da je do prometne nesreće došlo dok je 54-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom Mazda zadarskih registarskih oznaka u pravcu Zadra te suprotno postavljenom prometnom znaku zabrane pretjecanja i punoj središnjoj liniji započinje radnju pretjecanja vozila kampera, kojom prilikom zadnjim dijelom automobila udara u zadnji dio kampera njemačkih registarskih oznaka, s kojim je upravljao 68-godišnji državljanin Njemačke, nakon čega vozilo Mazda udara u prednji dio osobnog automobila Audi austrijskih registarskih oznaka koje se kretalo svojom prometnom trakom iz smjera Zadra i s kojim je upravljao 71-godišnji državljanin Austrije, uslijed čega vozilo Mazda izlijeće van kolnika na travnatu površinu gdje se i zaustavlja. Vozilo Audi se rotira na kolniku i zaustavlja.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 54-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog vozila zadarskih registarskih oznaka, dok su dvije osobe iz osobnog vozila austrijskih nacionalnih oznaka, vozač i 69-godišnja putnica, kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći, objavili su iz PU Zadarske.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI