POLICIJA OBJAVILA DETALJE STRAVIČNOG UBOJSTVA U SPLITU: Sin zapalio majku iz potpuno bizarnog razloga!

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Splitska policija predala je u utorak pritvorskom nadzorniku 39-godišnjeg Branimira S., kojeg terete za teško ubojstvo majke, 60-godišnje Dolores V.

Policija ga je prijavila da je zapalio majku i okrutno je usmrtio. Događaj je to koji je šokirao stanovnike u centru grada Splita, na Mažuranićevom šetalištu.

Sve se odigralo u nedjelju rano ujutro u obiteljskom stanu. Sin se posvađao s majkom zbog cigarete koju je otišla popušiti u kupaonicu. Ženu su pronašli s opekotinama u kadi. Hitnu pomoć je pozvao sin, a ubrzo je stigla i policija, piše Dalmatinski portal.


Prizor koji su zatekli u kupaonici sve je šokirao. Tragedija se odigrala u stanu na prvom katu. Nitko nije čuo ni zapomaganje zapaljene žene, a ni osjetio smrad paljevine. Još u subotu navečer vidjeli su je živu.

“Nitko ne može vjerovati što se dogodilo. Žena je živjela s ovim sinom i mlađim, koji je od ljeta u zatvoru. Imali su problema s alkoholom i psihom, policija je često kod njih dolazila. Ovaj mlađi je bio agresivniji od starijeg sina”, ispričali su stanari o događaju koji ih je potpuno šokirao.Uhićenog Sušića vode pred tužiteljicu, a prije toga će ga vještačiti psihijatrica da se utvrdi je li ubrojiv

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI