POLICIJA OTKRILA DETALJE HORORA U PODSTRANI? Poljaci uhićeni zbog sumnje da su izboli 20-godišnjaka, a sve se dogodilo zbog žene?

Splitska policija završila je u srijedu kriminalističko istraživanje nad dvojicom Poljaka zbog jučerašnjeg napada na mladića u Podstrani te je prijavljenog zbog pokušaja ubojstva predala pritvorskom nadzorniku, a drugog vodi na Prekršajni sud.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 24-godišnjih državljana Poljske. U policijskom priopćenju se navodi da se jednog od njih se tereti za kazneno djelo ubojstva u pokušaju 20-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske, a drugog za remećenje javnog reda i mira.

Utvrđeno je da su se jučer oko 17 sati na plaži na području Podstarne dvojica prijavljenih najprije verbalno, a zatim i fizički sukobila s 20-godišnjakom, pri čemu ga je jedan od njih nožem ubo i teško ga ozlijedio. Ranjeni mladić je hospitaliziran.


Nakon kriminalističkog istraživanja Poljak koji je kazneno prijavljen zbog ubojstva u pokušaju predan je pritvorskom nadzorniku, a njegova sunarodnjaka, uz optužni prijedlog, policija će dovesti na Prekršajni sud.

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI