POLICIJA OTKRILA SVE DETALJE STRAVIČNOG SUDARA U ZAGREBU! Snimka otkrila tko je kriv za nedjeljnu tragediju na Zagrebačkoj aveniji

Foto: PIXSELL

Prije tri dana na Zagrebačkoj aveniji dogodila se teška prometna nesreća koja je šokirala Zagreb. U nedjeljno jutro život su na cesti izgubili 68-godišnji biciklist Vinko Dizdar i 24-godišnji Matija Podhraški.

Policija je danas  izašla sa informacijama o tome što je dovelo do ove tragične prometne nesreće a sve pomoću kamera i snimke pomoću koje su to utvrdili.

Po saznanjima policije kriv je biciklist koji je na crveno svjetlo na biciklističkom prijelazu prelazio Zagrebačku aveniju u smjeru sjevera.

U nastavku provođenja kriminalističkog istraživanja, kroz uvid u dostupne i do sada prikupljene relevantne činjenice bitne za utvrđivanje okolnosti ove teške prometne nesreće, uvidom u snimku kojom raspolaže policija, nedvojbeno je utvrđeno da je u samom trenutku nesreće 68-godišnji biciklist prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza u trenutku dok je za njegov smjer kretanja u tom dijelu bilo upaljeno crveno svjetlo. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u smislu prikupljanja dodatnih činjenica kroz razgovore sa svjedocima-očevicima te dodatna vještačenja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti koje su za posljedicu imale dvije smrtno stradale osobe u prometu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja nadležnom državom odvjetništvu dostaviti će se Posebno izvješće o utvrđenom”, poručili su iz PU Zagrebačke.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI