POLICIJA SE OGLASILA O BRUTALNOM UBOJSTVU U CENTRU SPLITA! Napadača svladali građani, ženi prišao i nožem joj zadao više ozljeda

Screenshot N1

Nakon nezapamćenog zločina u trgovini u Splitu, izjavu za medije dala je Željka Radošević iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

“Danas oko 15 sati u Splitu u Poljičkoj ulici u prodavaonicu je ušao muškarac koji je prišao ženi i nožem joj zadao više ozljeda. Žena je odmah prevezena vozilom hitne pomoći u bolnicu, ali je naknadno preminula”, istaknula je Radošević.

Kazala je kako su muškarca zadržali zaposlenici u prodavaonici do dolaska policije. Odmah je uhićen te priveden u službene prostorije policije.

“U ovom trenutku se obavlja očevid kojim rukovodi dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika.

Nad uhićenim muškarcem je u tijeku kriminalističko istraživanje. Po završetku kriminalističkog istraživanja znat ćemo više okolnosti ovog kaznenog djela” kazala je Radošević.



Podsjetimo, zaposlenica trgovine u Poljičkoj ulici u Splitu preminula je u bolnici nakon što ju je u utorak poslijepodne nožem na radnom mjestu napao muškarac.

Muškarac kojeg se sumnjiči da je danas u Lidlu u Splitu nožem ubio nevjenčanu partnericu, inače zaposlenicu trgovine u kojoj se dogodio napad, je 54-godišnji Željko Đekić.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI