POLICIJA UPALA U SATIRIČKO KAZALIŠTE KEREMPUH! Evo zbog čega

Izvor: Satiričko kazalište Kerempuh

U zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh u petak navečer dogodio se incident. Gledatelji nisu znali je li to predstava ili nije. Naime, policija je upala u kazalište za vrijeme trajanja predstave “Gruntovčani” jer im je netko dojavio da se ondje krše epidemiološke mjere.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, dojavljeno je da jedan od glumaca nastupa u predstavi usprkos činjenici da je obolio od Covida-19.

“Policija je došla u provjeru te je utvrđeno kako na navedenome mjestu nije došlo do kršenja epidemioloških mjera”, rekli su kratko iz PU zagrebačke.

Ravnatelj zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh Roman Šušković Stipanović potvrdio je informaciju da je u petak navečer policija bila u njihovom prostoru. Međutim, o čemu se radi ne zna, jer je u to vrijeme na sceni bio kao zamjena za glumca u predstavi “Gruntovčani” za kojeg se pojavila sumnja da je sinoć možda obolio od korone.

Ravnatelj je rekao da prema onome što je njemu rečeno, u pitanju je bila temeljna policija, a kako nisu tražili odgovornu osobu, a ta osoba je on, pretpostavlja da se radilo o redovnoj kontroli.



Redatelj predstave “Gruntovčani” Boris Svrtan te još neki glumci koji su sinoć igrali predstavu za 200 ljudi, jer toliko dopuštaju epidemiološke mjere, su isto to rekli. Svrtan je istaknuo da se u Kerempuhu od samog početka strogo pridržavaju svih mjera i ponašaju odgovorno. Imali su oboljelih djelatnika, neki su još uvijek u izolaciji ili samoizolaciji, a neki čekaju nalaze testiranja.

Svrtan je rekao i kako je cijepljena većina njihovih djelatnika.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI