POPOVIĆ TRAŽIO KUĆANICU: Nudio je smještaj i hranu te dva mjeseca godišnjeg, ali i solidnu plaću

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kralj bakra Milan Popović koji je u javnosti poznat kao bivši partner splitske pjevačice Severine Vučković s kojom se godinama spori oko skrbništva nad njihovim sinom, preko svoje hrvatske tvrtke Celanova investira po Hrvatskoj i to uglavnom u nekretnine.

Na ljeto je s novom partnericom i djecom boravio u Uvali Ždrilca na Paklinskim otocima, gdje je kupio kuću Fusco s plažom na koju je dobio i pravo na koncesiju.

Sve to nedugo nakon što je svoj imperij okrunio hvarskim posjedom kojega mu je prodala bivša hrvatska klizačica Idora Hegel.

Preko svoje zagrebačke tvrtke Popović je prodao luksuzni zagrebački stan zaručnici bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, a potom je kupio raskošnu vilu u Zagrebu.

Međutim, izgleda da se Popović namjerava zadržati u hrvatskoj metropoli pa je tako nedavno na internetskoj stranici ‘Moj posao’ njegova zagrebačka tvrtka objavila oglas u kojem traže osobu koja bi mogla živjeti u obiteljskoj kući te voditi računa o funkcioniranju kućanstva. Uz to Popović nudi smještaj i hranu koji su podmireni, tu je i dva mjeseca plaćenog godišnjeg odmora te slobodna nedjelja, ali i plaća od 5 do 7500 kuna. Budući da se navedeni oglas više ne pojavljuje na spomenutoj internetskoj stranici za pretpostaviti je da je pronašao osobu koja zadovoljava njegove kriterije.



Inače je Popović osnivač i direktor tvrtke preko koje je prvo investirao u kuću na Horvatovcu još 2015. godine, isprva se kao vlasnik vodila ciparska tvrtka Lardero Assets Ltd, no u svibnju pretprošle godine vlasništvo te kuće ugovorom o kupoprodaji nekretnine preneseno je na Popovićevu zagrebačku tvrtku, koja je zatim u travnju 2018. godine kupila četverosobni dvoetažni stan od 138 m2 u novozagrebačkom naselju Meandar kojega je gradila tvrtka Feal in poduzetnika Vlade Leke. Treba napomenuti da je Popovićeva tvrtka nekretninu kupila od Marija Čolaka, direktora Feal Ina po cijeni od 330.000 eura.

U toj zgradi ova je firma kupila i dvije garaže, a onda na zagrebačkom Maksimiru Popović investira u kupnju poslovnog prostora od VMD Standarda, radi se o prostoru od 427 m2 te pet garaža po cijeni od 1,281 milijuna eura, od iste tvrtke u toj zgradi Popovićeva firma kupuje peterosobni stan od 273 m2 i dvije garaže za 1,147 milijuna eura. Zanimljivo, u jednom trenutku Popović je udjele imao i u tvrtki Mega Immobilien Gzima Redžepija, bliskog suradnika pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, u čijem je društvu gradonačelnik preminuo, a koji nikada nije krio prijateljske veze s kraljem bakra.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI