POPULARNI SARAJEVSKI VODITELJ ‘RAZVALIO’ KOMŠIĆA, DODIKA I DŽAFEROVIĆA: ‘Vučić vas je pobijedio 3:0 u gostima, sada 6:0 kod kuće’

Photo: Instagram / buducnostcrbijeav

Srbija je ovih dana poželjna destinacija za sve ljude u regiji pa tako i za stanovnike BiH. Naravno radi se o cjepljenju na koje se masovno odlazi u Srbiju jer ona ima i višak cjepiva za razliku od svih drugih država.

Najpopularniji bosansko-hercegovački televizijski voditelj Senad Hadžifejzović prokomentirao je upravo tu činjeenicu i masovni odlazak BH-državaljana na cijepljenje u Srbiju.

Nije imao milosti prema domaćim političarima, bez obzira iz kojeg entiteta oni dolazili.

“Desetine tisuća Bosanaca i Hercegovaca su danas i ovih dana u Srbiji i u Beogradu, oni su tamo na besplatnom cijepljenju, pobjeda Vučića nad Dodikom, Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom i Novalićem. U Sarajevu je pobijedio 3:0 u gostima, a sada 6:0 kod kuće“, bila je Hadžifejzovićava poruka na početku njegove emisije na Face TV-u.

Nije birao riječi ni kad je komentirao nedostatak cjepiva u svojoj zemlji. Rekao je da to izdaja naroda i građana te je naglasio da je “pandemija povijesna slika poraza i debakla cijele Bosne i Hercegovine”.



Inače, Hadžifejzović je predsjednika Vučića ugostio za njegovog boravka u Sarajevu i bez ikakvih sustezanja ga upitao je li li pucao na Sarajevo.

Dobivam ja to kako sam snajperom ubijao ljude po Sarajevu… Ne mijenjate svoju zemlju, rod, ime i prezime i ono za što navijate. A samo se magarac ne mijenja. Vi pričate o meni kao o nekom agresoru”, odgovorio mu je tada uzrujani Vučić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI