PORJEČKALI SE CULEJ I MARAS: Gdje ima više udbaša, u HDZ-u ili SDP-u?

Patrik Macek/PIXSELL

SDP-ov Gordan Maras javio mu se za repliku, te mu je poručio da pogleda malo bolje knjige i dokumente koje je pisao njegov stranački kolega i utemeljitelj HDZ-a, Josip Manolić.

Nakon burnog početka sjednice Sabora, zastupnici su se i ovaj put porječkali. Danas se, naime, treba raspravljati o izmjenama Zakona o zaštiti svjedoka.

Nakon svrtanja Most-ova Mire Bulja na otvaranje poglavlja u pregovorima sa Srbijom i priče o “srbočetničkim silovateljima” za riječ se javio HDZ-ov Stevo Culej.

Isprve je Culej pričao o čovjeku kojem je u “vinkovačkoj bolnici operisano srce”, a kasnije je završio kao svjedok jer su mu na kući nacrtali 4 S i zapalili hrvatsku zastavu koju je izvjesio.

Zatim je HDZ-ov zastupnik krenuo govoriti o  Milanoviću koji je štitio ubojice Hrvata po svijetu i o Lex Perkoviću. Upitao se “gdje su ti kosturi” i poručio da “otvore ormare da ispadnu”.

SDP-ov Gordan Maras javio mu se za repliku, te mu je poručio da pogleda malo bolje knjige i dokumente koje je pisao njegov stranački kolega i utemeljitelj HDZ-a, Josip Manolić.



Na to mu je Culej dobacio: “To je tvoj udbaš!”.

No, Maras mu je kroz smijeh poručio kako udbaša u HDZ-u ima više nego što SDP ima članova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI