POSAVCU STIGLA NEOČEKIVANA PODRŠKA: ‘Žele Međimurje baciti u blatu, dirnuli su u osinje gnijezdo!’ Otvorena grupa podrške, traži se prosvjed

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Iako je u petak uhićen u velikoj akciji USKOK-a te ga se sumnjiči za primanje mita  10.000 kuna i pogodovanje pri zapošljavanju čini se da Matija Posavec uživa podršku u svom Međimurju.

Sad već bivši međimurski župan priznao je krivnju i pušten je da se brani sa slobode. Uslijed svega ovoga na Facebooku je osvanula grupa “Podrška županu – Matija Posavec”. Grupa je u manje od 24 sata skupila 4300 članova.

Screenshot: Facebook

 

U grupi se između ostaloga poziva i na organiziranje prosvjeda , te se traže i novi izbori na kojima bi Posavec dobio i još veću podršku nego što ju je imao dosada.

“Matija Posavec je toliko učinio za naše Međimurje i za životinje našeg Međimurja da mu dajemo potpunu podršku u trenucima koji nisu nimalo laki za njega, za Međimurje i nas Međimurce. Pogriješio je, priznao, pokajao se. Samo veliki ljudi priznaju svoje pogreške i preuzmu odgovornost. Srce i dušu je dao za naš kraj i nadam se da će to i dalje raditi. Matija Posavec podrška”, jedan je od brojnih postova koji su osvanuli u grupi podrške.



“Unatoč priznanju i ostavci, ostaje dojam da netko želi ponajbolju županiju, kraj u kojem tradicionalno dominira pošteni rad, preko noći baciti u blato. Ne bu išlo!”, “Veliki vođa dirnuo u osinje gnijezdo. Jedino što je ta osa bila crna. Podrška Matiji, a jednog dana zaslužio je biti premijer da nam konačno Hrvatska krene prema gore”, neki su od komentara u grupi.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI