POSLJEDICE SUKOBA: Jedan navijač Torcide hospitaliziran u karlovačkoj bolnici

Izvor: PU Varaždinska

Nakon masovnog sukoba između navijača Torcide i policije, jedna od ozlijeđenih osoba hospitalizirana je u Općoj bolnici Karlovac, saznaje N1.

Kirurški je obrađen jer je imao prostrijelnu ranu desne potkoljenice. Izvan je životne opasnosti i stanje mu je stabilno.

Podsjetimo, policija je potvrdila da su najmanje dvije osobe zadobile prostrijelne rane nakon što je policija upotrijebila sredstva prisile protiv pripadnika Torcide koji su napali policijske dužnosnike.

“Policijski su službenici radi odbijanja napada na sebe prema više osoba uporabili sredstva prisile, uključujući i vatreno oružje, nakon čega je praćena kolona ponovno stavljena pod nadzor. U tijeku je identifikacija i privođenje osumnjičenika za kaznena djela i prekršaje. Do sada je utvrđeno da je došlo do ranjavanja, najvjerojatnije od vatrenog oružja, dvije osobe koje su neposredno sudjelovale u napadu na policijske službenike te je ozlijeđeno 10-tak policijskih službenika. Svi ozlijeđeni su izvan životne opasnosti”, izvijestila je policija nakon incidenta.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI