POSLJEDNJA OBJAVA PREMINULOG GLUMCA: ‘Uživao sam u večerašnjem nastupu. Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata’

Foto: Screenshot You TUbe Clevver News

Američki glumac i komičar 65-godišnji Bob Saget pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu u Floridi, objavile su lokalne vlasti u ponedjeljak, piše Dnevnik.hr.

Glumac je upravo započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio je u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu navečer. O tom nastupu napisao je i svoju posljednju objavu na društvenim mrežama. U objavi je najavio svoje nastupe za 2022. godinu.

“Uživao sam u večerašnjem nastupu. Zahvalna publika. Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Ponovno sam sretno ovisan o ovom sr***u. Provjerite moje datume za 2022. godinu”, napisao je Saget na Twitteru uz selfie s nastupa.

Ispod objave su se nanizale reakcije na njegovu smrt, a među ostalima su komentare ostavili i njegovi kolege iz serije “Puna kuća”, glumci John Stamos i Candace Cameron Bure.

“Slomljen sam. Potpuno sam šokiran. Nikad neću imati prijatelja poput njega. Volim te puno Bobby”, napisao je Stamos.



“Ne znam što reći. Nemam riječi. Bob je bio jedan od najboljih ljudi koje sam upoznala u životu. Puno sam ga voljela”, napisala je Bure.

Uzrok Sagetove smrti je nejasan. Hitna pomoć je pronašla glumca u nedjelju poslijepodne u sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mjestu događaja, priopćio je ured šerifa okruga Orange.

Rečeno je kako nisu pronađeni znakovi zlouporabe ili upotrebe droga.

Podsjetimo, Saget je od 1987. do 1995. glumio oca udovca Dannyja Tannera u seriji “Puna kuća”, te u nastavcima “Punija kuća” od 2016. do 2020.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI