POTRESI U DOMOVINSKOM POKRETU! Izravno prozvali Penavu i istupili iz stranke: Evo što mu sve zamjeraju

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Nezadovoljni  “lažnim obećanjima i nemarnim vođenjem stranke”, jedanaestero bivših predsjednika/povjerenika ogranaka gradske podružnice Zagreb napustilo je Domovinski pokret.

“Glavni razlog je nedemokratsko vođenje stranke, odnos prema članovima i neispunjena obećanja da će se Hrvatska vratiti hrvatskom narodu kroz dva alata neposredne vlasti naroda – izbornim zakonom i referendumom”, rekla je u subotu na konferenciji za novinare Zorica Gregurić.

Po njezinim riječima, u protekle dvije godine nije bilo pomaka na tom području, ali jest kršenja temeljnih dokumenata stranke jer su svi oni koji su se usprotivili lošem vođenju zagrebačke podružnice bili suspenzijama onemogućeni kandidirati se na nedavnim unutarstranačkim izborima.

Među ostalim, kažu bivši povjerenici, lošim vodstvom, zloupotrebom statutarnih odredbi za osobne probitke, izbjegavanjem otvorenih razgovora, pa i praćenjem privatnih Facebook profila vodstvo je pokazalo kako nije u stanju poštovati statut i pravilnike koji su sami donijeli.

Gregurić je najavila da će se nastaviti i dalje baviti politikom kao nezavisna vijećnica, na korist hrvatske države i naroda.Iz Domovinskog pokreta istupili su bivši predsjednici ogranaka u četvrtima: Sesvete, Stenjevec, Podsljeme, Brezovica, Podsused-Vrapče, Novi Zagreb Zapad, Novi Zagreb Istok, Trešnjevka Sjever i Peščenica Žitnjak.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI