POTVRDA NOVOG MANDATA RAVNATELJICI USKOKA: Milanović očekuje pokretanje istrage protiv Banožića!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od četvrtka, 17. studenoga, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta! Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje svim čitateljima poklanjamo ‘VUKOVAR 2022’ SPECIJAL NA 100 STRANICA!

Premijer nije želio imati nikakve veze s tim ljudima! Marić je bio prva žrtva ruske veze lažnog šeika.

Potvrda novog mandata ravnateljici USKOK-a: Milanović očekuje pokretanje istrage protiv Banožića!

Govori se da bi Vlada mogla blokirati srpski ulazak u EU: Plenković više neće tolerirati Vučićevu četničku diplomaciju!

Zadržavaju kontrolu na svojim granicama! Slovenska zamka za hrvatski ulazak u šengesku zonu.I menadžer krenuo u kampanju za izbore: Vanđelić želi biti novi Škoro! 

Istražili smo predsjednikove sulude optužbe! Je li Zekanović doista pedofil? Analiziramo i je Milanović luđak, što tvrdi Zekanović!

Bit će novih uhićenja: do 40 milijuna bez  natječaja: Paladinin pravilnik je uvertira u legalizaciju pljačke javnog novca!

Pantovčak koristi svjedoke pokajnike! Novi plan: Sa Škugorom na Plenkovića.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog četvrtka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI