POZNATI HDZ-OVAC SVE IZNENADIO: KAKVA BOMBA! Napušta Plenkovića i dosta mu je svega: Previše je bilo razočarenja!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

HDZ-ov saborski zastupnik Domagoj Ivan Milošević odlučio je napustiti politiku i vratiti se poduzetništvu. Na svojoj je Facebook stranici napisao da je on poduzetnik koji je privremeno radio u politici, no time je stekao veliko iskustvo. Sada se planira opet posvetiti poduzetništvu na području RH i Europske unije, ali i svojoj obitelji.

Evo što je poručio u svojoj objavi:

‘Dragi prijatelji,


Nakon deset godina intenzivnog bavljenja politikom, odlučio sam se vratiti u poduzetništvo.

Bila mi je čast služiti hrvatskom narodu, našoj predivnoj zemlji i stranci kojoj pripadam, najbolje što znam.Dugo vremena za jednog poduzetnika na privremenom radu u politici, kako sam često govorio, stekao sam veliko političko, ali i nesvakidašnje životno iskustvo.

Sada se ponovno planiram posvetiti poduzetništvu, stvaranju novih vrijednosti u Hrvatskoj i na prostoru Europske Unije, ali posebno obitelji koja je prečesto bila na drugom mjestu u odnosu na politički život i poziv.

Zahvaljujem svima koji su bili podrška, kao i onima koji su bili korektni protivnici.

Najviše od svih supruzi i djeci na strpljenju i ljubavi.

Ostajem na raspolaganju svojoj zemlji, stranci i hrvatskoj javnosti kad god ću iskustvom i znanjem moći pridonijeti ubrzanju gospodarskog napretka za bolju i sigurniju budućnost naše djece’, napisao je Domagoj Ivan Milošević na Facebooku.

Screenshot: Facebook

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI