POZNATI JUGOSLAVENSKI GLAZBENIK! Tko je Beograđanin koji radi na Tomaševićevoj kampanji?

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Kako za sada stvari stoje jedini kandidat za gradonačelnika Zagreba koji u nedjelju nćete biti pretjerano nervozan je Tomislav Tomašević iz platforme Možemo!

On naime prema svim relevantnim anketama provedenim u posljednje vrijeme i na svim televizijama zasigurno ulazi u drugi krug lokalnih izbora s koji se održavaju ove nedjelje i to s uvjerljivom prednošću , a nije nemoguće da i u tom drugom krugu odnese pobjedu te tako postane nasljednik pokojnog gradonačelnika Milana Bandića.

Put do gradonačelničke fotelje dakako podrazumijeva i dobro odrađenu kampanju, a kako je sam Tomašević otkrio on je za sada u tu svrhu potrošio 523.780 kuna, od čega je najveći iznos otišao na račun zagrebačke marketinške agencije Initiative koja je zapravo u vlasništvu beogradske I&F grupe čiji je osnivač Srđan Šaper, poznati jugoslavenski glazbenik iz kultnih Idola. Direktori zagrebačke Initiative smještene u Heinzlovoj ulici su Marko Bojić iz Beograda te Zagrepčanka Saša Segulin Borić.

Plakati, portali, radio…

Pored toga što se Tomašević oglašavao preko različitih plakata oglašavao se i na devet portala za što je izdvojio preko 150 tisuća kuna, nešto manji iznos otišao je na oglašavanje u radijskom eteru, a pored toga nešto manje od 6 tisuća kuna plaćeno je za oglašavanje preko Facebooka. Tomašević je 30-tak tisuća kuna izdvojio za usluge jedne tiskare.



Inače je Šaper u svijet marketinga ušao prije više od tri desetljeća, a prije osnivanja vlastite agencije radio je kao kreativni direkrtor i redatelj u raznim agencijama, danas pak posluje u osam zemalja jugoistočne Europe pa pored Hrvatske i Srbije agencija postoji i na makedonskom, BIH, albanskom, slovenskom te tržištu Crne Gore. Posluju i u Bugarskoj, Novršekoj, Švedskoj, Finskoj i Danskoj, a ova zagrebačka agencija smatra se najučinkovitijom grupom agencija u našoj zemlji, za tu svoju učinkovitost u više su navrata odlikovani od strane struke.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI