POZNATOG KIRURGA KAZNILA POLICIJA: Na društvenim mrežama žestoko je reagirao što nisu kaznili Mađara koji je skočio na labuda

Screenshot/HRT

Poznatog kirurga Hrvoja Tomasovića policija je prijavila zbog objave na Facebooku.

Naime, Tomasović je 9. kolovoza komentirao policiju i turista koji je u Skradinu prilikom skoka s jahte usmrtio labuda.

“J**** mater našoj policiji i ovome g**** sto puta što je ubio labuda, a policija samo blejala na to! 20 godina zatvora bi mi dobio za ovo! 20 bez mogućnosti skraćenja! Jesmo li mi stvarno zemlja za iživljavanje debilima koji dolaze ovdje ljeti ili smo država sa zakonom.

Što to g**** od stranca nije skočilo u Švicarskoj na labuda i ubilo ga? Što mislite što bi mu rekla policija? Da je nesretni slučaj? Stavili bi ga direktno u ludnicu i zatvorili na deset godina i pretvorili u Zombija od lijekova! Pa jesmo li mi normalni da ovo dozvoljavamo? Andrea Latinović molim te osnuj udrugu za zaštitu životinja, ja ću pomoći”, napisao je Tomasović na svom profilu.

U utorak ujutro napisao je da mu je policija došla na vrata, a u srijedu da ga još nisu zvali iako su dobili njegov broj. Jučer ujutro objavio je kako ga je policija napokon zvala da bi kasnije objavio kako su ga prekršajno prijavili.



“Zbog transparentnosti i javne istine evo saznao sam razlog zašto sam zvan na policiju. Ova objava je razlog! Da ne duljim i ne razglabam o tome, sami donesite sud!”, napisao je na Facebooku te priložio fotografiju posta zbog i prijave zbog remećenja javnog reda i mira.

U petak je objavio da bi volio znati gdje su nestale udruge za zaštitu životinja.

“Zašto se nije niti jedna oglasila i reagirala zbog ubijanja labuda na najsvirepiji način iz zabave i bahatluka uz snimanje telefonima? Sve su šutjele? Reci te mi razlog? Ne postoje u Hrvatskoj ili što?”, pita se Tomasović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI