PRAVI ISTARSKI DAR-MAR! Poljakinja radila nered u restoranu, pokušavala udariti policajce, a jednog je uspjela i ugristi

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Bizaran incident dogodio se u  četvrtak, 26.kolovoza oko 18 sati, u ugostiteljskom objektu u jednom turističkom naselju na području Rovinja.

40-godišnja poljska državljanka narušavala je javni red i mir tako da je ulazila u kuhinju, uzimala hranu namijenjenu drugim gostima i ometala rad djelatnika.

Nakon što su je zaštitari udaljili iz objekta, nastavila je s narušavanjem javnog reda i mira kod bazena. S takvim ponašanjem nastavila je i nakon dolaska policije, piše Glas Istre.


Vikala je, pružala otpor policijskim službenicima te ih je pokušala udariti, a tijekom vožnje u službenom vozilu jednog policijskog službenika je ugrizla za ruku i lakše ga ozlijedila. Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 40-godišnja poljska državljanka počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 40-godišnjakinje je pokrenut prekršajni postupak, dok se zbog sumnje da je počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi, protiv osumnjičene podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.Facebook Comments

Loading...
DIJELI