PRAVI PRIMJER TRANSPARENTNOSTI Glavašević: Onaj koga ste izabrali da vas predstavlja dužan je polagati vam račune

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Saborski zastupnik Bojan Glavašević zalaže se za transparentnost u političkom djelovanju, a to je još jednom dokazao svojim primjerom. Naime, Glavašević je na svojim profilima na društvenim mrežama objavio izvješće o svom radu u Saboru.

Pri tome je naveo što je napravio u posljednje četiri godine, na što je ponosan, gdje je pogriješio te što je naučio u to vrijeme.

Osim toga, istaknuo je i financijske troškove te naveo koliko je novca potrošio na službena putovanja. Glavašević je pri tome naveo i koliku je plaću primao. Ovo je nesvakidašnji potez u hrvatskoj politici – javno je objavljen pregled aktivnosti jednog saborskog zastupnika. Hoće li njegov primjer slijediti i neki drugi, ostaje za vidjeti. Glavašević ih je pozvao da učine iste.

“Onaj koga ste izabrali da vas predstavlja dužan je polagati vam račune.

Ovdje se nalazi kratak izvještaj o mom radu u posljednje četiri godine. Koliko mi je poznato, prvi sam zastupnik – i za sada jedini – koji je to učinio. Zato pozivam sve moje kolegice i kolege da, prije nego što se kandidiraju na izborima, objave izvještaj o svom radu, i kako su predstavljali one koji su nas izabrali. Hvala vam što ste mi poklonili povjerenje da vas zastupam! Bila mi je čast”, napisao je Glavašević.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI