Predsjednica demantirala Bernardića, on odgovara: Ne želim prepričavati razgovor, ali sasvim sigurno je izrazila zabrinutost kao i ja

Igor Kralj/PIXSELL

Bernardić je pozvao Most "da budu Most, a ne lojtre".

Gost u studiju RTL-a Danas bio je predsjednik SDP-a Davor Bernardić, koji je govorio o svom razgovoru s predsjednicom Grabar-Kitarović, kao i o potencijalnoj smjeni ministra Pave Barišića. 

Bernardić je odgovorio na demantij iz Ureda predsjednice da je  s njim razgovarala o smjeni Barišića. 

“Razgovarali smo o potrebi kurikuralne reforme koja je nužna za obrazovanje i bolje društvo, a što se tiče nejasnoće, sasvim sigurno izrazili smo oboje zabrinutost zbog načina provođenja kurikularne reforme i da se ta reforma očito neće moći jednostavno provesti. To sasvim sigurno ima veze sa sadašnjim ministrom koji je najodgovorniji za provođenje te reforme”, kazao je i dodao “Ne želim prepričavati svoj razgovor s njome, ali sasvim sigurno je izrazila zabrinutost kao i ja oko neprovođenja reforme. Barišić je je definitivno uteg ovoj vladi, o čijoj ćemo smjeni zbog plagijatorstva raspravljati sutra, to nije dobra poruka niti se ta kurikularna reforma može provesti dok je takav čovjek na čelu tog ministarstva”.

Bernardić je pozvao Most “da budu Most, a ne lojtre”.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI