Predsjednica proglasila Rijeku rezervnim srpskim klubom: Obersnel joj ‘na finjaka’ poručio da je glupa

Cropix

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je počasna gošća na premijeri filma “Ivanova igra”, koji govori o karijeri i životu legendarnog igrača Hajduka i Jugoslavije. Kazavši da je u “mladosti navijala za Hajduk i Dinamo, jer je Rijeka bila rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu”, izazvala je reakcije mnogih stanovnika Kvarnera, među ostalim i riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela koji joj je poručio sa svog Twitter profila što misli o njezinoj izjavi.

“Nakon što je iz Željezne zavjese s crvenim pasošem otišla na školovanje u SAD, KGK danas je izvrijeđala NK Rijeku kao rezervni srpski klub. Pa koliki je taj rezervar gluposti? Gdje je kraj?”napisao je Obersnel na Twitteru.

“Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu i domaći igrači, koji su bili dobri i kvalitetni, odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo. Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mojemu srcu. Nogomet je za nas koji smo voljeli Hrvatsku bio puno, puno više od nogometa. Značio je narodno zajedništvo. Bio je ono što je povezivalo sve od juga do sjevera”, rekla je, podsjetimo, Kolinda Grabar-Kitarović.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI