PREDSJEDNIK A-HSP-a U LOVU NA GRADONAČELNIČKU FOTELJU: Umišljeni Mišel Jakšić prodao je Koprivnica plin za mizernu cijenu

A-HSP

Ivan Rerih i Milan Bingula predstavili su program A-HSP za predstojeće izbore za Županijsku skupštinu Koprivničko – križevačke županije.

U subotu je u dvorani gradske vijećnice u Koprivnici održana je tribina Autohtone – Hrvatske stranke prava pod nazivom „ Strategija masovnog zapošljavanja i stvaranja bogatih i zlatnih sela podravine i prigorja „ .

Na tribini su govorili Nikola Lukić i Branimir Petener gosti iz Zagreba , Vlado Mađer iz Bjelovara, predsjednik Kluba mladeži Koprivničko – križevačke županije Ivan Rerih, predsjednik Županijske organizacije Koprivničko – križevačke Milan Bingula , kandidat za zamjenika gradonačelnika dr. Vladimir Bedeković i predsjednik A – HSP i kandidat za gradonačelnika Koprivnice Dražen Keleminec.

Ivan Rerih i Milan Bingula predstavili su program A-HSP za predstojeće izbore za Županijsku skupštinu Koprivničko – križevačke županije.

Zanimljivo je bilo izlaganje predsjednika A – HSP i kandidata za gradonačelnika Koprivnice Dražena Keleminca koji je pozvao zamjenika gradonačelnice u izgonstvu Mišela Jakšića da napusti mjesto za koje nije izabran. Taj umišljeni Mišel Jakšić prodao je Koprivnica plin za mizernu cijenu, prodao je vlasništvo svih građana Koprivnice za samo 51. 000, 000,00 milijun kuna. Koliko smo uspjeli iskopati podatak za 2008. godinu prihod od prodaje plina bio je 65. 187, 905,00 milijun kuna. Ako znamo da je danas 2017. godina možemo predvidjeti da je prihod od prodaje plina u godinu dana narastao i do 100. 000, 000, 00 milijuna kuna.

To znači da će novi vlasnik Koprivnica plin za samo 6 mjeseci vratiti 51. 000, 000, 00 kuna koje je uložio i platio Gradu i Komunalcu. Pa zbog ovoga drugovi i drugarice iz SDP – a morate snositi posljedice na predstojećim izborima. SDP nije socijalna stranka, SDP je trgovačka, mafijaška i interesna stranka.



Ako postanem gradonačelnik Koprivnice zatražit ću reviziju financija u Gradu i Komunalcu. Ako postanem gradonačelnik Koprivnice, obećavam da neće biti nezaposlenih jer mi imamo program zapošljavanja i razvoja našeg kraja, a oni koji danas vode grad su nesposobni i napuhane veličine.

Naša vizija zapošljavanja ima i strategiju Koprivnice od 50. 000 stanovnika , strategiju povećanja gradskog proračuna i zatvaranje javne kuhinje, jer za to neće biti potrebe.

Mjesni odbori u Bakovčicama, Jagnjedovcu, Draganovcu, Starigradu, Štaglincu, Reki i Herešinu neće više biti zapostavljeni kao od ove Jakšić ekipe, koji su nesposobni upravljati gradom , ali zato sposobni rasprodavati i uništavati.

Kulturna i glazbena zbivanja dići ćemo na veći novo. Od Slaven Belupa stvorit ćemo klub koji igra u Ligi prvaka , a Real Madrid, Barcelona, Juventus i Bayern da drhte od koprivničkih divova. Rukometni klub Podravka imat će zadatak ponovno osvojiti Ligu prvaka.

Podravka je Koprivnica, Koprivnica je Podravka . Ako želi dobro građanima Koprivnice i Koprivničko – križevačke županije novo vodstvo Podravke morat će svoj smjer okrenuti prema zapošljavanju novih radnika i pozitivnom poslovanju , a zaboraviti praksu otpuštanja sa cilje što veće dobiti. Podravka može i mora imati ponovno 13. 000 tisuća zaposlenika.

Kao gradonačelnik Koprivnice omogućit ću besplatnu dodjelu zemljišta i svu besplatno potrebnu infrastukturu za one koji će odlučiti da u Koprivnici otvore proizvodne pogone za više od 100 zaposlenih. Koprivnica će ponovno biti jako gospodarsko središte , a za ostvarenje ideja potrebna nam je koalicija sa građanima Koprivnice. Ovo nije san, ovo su realna obećanja građani Koprivnice. Zato Vas pozivam da se pridružite pobjedničkom timu Dražena Keleminca i zamjenicima dr. Vladimiru Bedekoviću i Nikolini Đurkan.

„ MI SMO POBJEDNIČKI TIM „ navodi se u priopćenju Autohtone – Hrvatske stranke prava, koju potpisuje predsjednik, Dražen Keleminec.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI