PREKO TOGA NIJE MOGAO PRIJEĆI :Žena s kojom Bandić do smrti nije progovorio: Ostavila ga je kad mu je bilo najteže

Milan Bandić uvijek je imao poseban i specifičan odnos sa ženama. S njima je puno surađivao i imao ih na svojim listama. No često je bio  izložen kritikama i medijskim napisima da je šovinist, posebno je imao žestoku komunikaciju s novinarkama. No ima i nekih dama koje su ga posebno razočarale.

Jedna od njih je njegova bivša desna ruka, Sandra Švaljek.

Upravo njoj Bandić je ostavio ključeve grada u najtežem trenutku svojega života, onome kada je završio u Remetincu. To pokazuje koliko joj je vjerovao, i u kojoj se mjeri na nju oslanjao. Sandra Švaljek je za vrijeme mandata obnašateljice dužnosti gradonačelnika predložila gradski proračun za 2015., provela prvi javni natječaj za Upravu Zagrebačkog holdinga te prihvatila nekoliko izmjena gradskih odluka. Nakon što je gradonačelnik Bandić dao punomoć drugoj zamjenici Vesni Kusin, 27. ožujka 2015. dala je ostavku na mjesto zamjenice gradonačelnika.

Poslije ostavke vratila se na Ekonomski institut i aktivirala mandat zastupnice u Gradskoj skupštini, a ubrzo potom kandidirala se i za zagrebačku gradonačelnicu kao nezavisna kandidatkinja uz potporu HSLS-a. Pokušaj konkuriranja bivšem šefu nije urodio plodom, ali se Švaljek tim činim trajno zamjerila Bandiću koji s njom više nikada nije progovorio ni jednu riječ. Nerado je i po kuloarima komentirao svoju kolegicu čijeg je supruga Nenada zaposlio na mjesto pomoćnika direktora Ustanove za upravljanje sportskim objektima Grada Zagreba. Nakon debakla na izborima Švaljek se iz javnosti povukla te se posvetila poslu u HNB-a na kojem zarađuje preko 30 tisuća kuna mjesečno.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI