PREMIJER PONOVNO JASNO PORUČIO: Filipović je najbolji kandidat, progovorio i o izboru predsjednika Vrhovnog suda

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Vladajuća stranka HDZ-a održala je sjednica predsjedništva stranke. Predsjednik stranke, Andrej Plenković, na svom je Twitter profilu da su teme bile borba protiv Covida- 19 i naravno ono što predstoji lokalni izbori i kampanja koja je u tijeku.

Davor Filipović uz našu snažnu podršku, najbolji je kandidat za Zagreb pred kojim su izazovi obnove, financijske konsolidacije i realizacije ključnih projekata uz pomoć EU fondova”, napisao je na Twitteru Andrej Plenković.Odmah nakon sjednice premijer se obratio novinarima.

“Stranka je spremna za izbore” potvrdio je Plenković.

Upitan o postojanju novih strategija za Zagreb, kazuje: “Ja sam gledao u zadnjih 36 sati razne spekulacije ljudi koji nemaju pouzdane informacije iz HDZ-a. One su krive, netočne i nisu dobre za kredibilitet izvora. Naš kandidat je Davor Filipović. On je sjajan čovjek, u posljednje četiri godine pokazao je da je agilan čovjek i da zna glavna pitanja za Zagreb”, prisnažuje premijer.

Upitan o povlačenju zahtjeva Lidije Horvat za mjestom predsjednice Vrhovnog suda, premijer nije htio detaljno ulaziti u pitanje, no rekao je kako ne misli da je to pitanje mjesto sukoba predsjednika RH i Vlade.

“Mi ne mislimo da je izbor predsjednika Vrhovnog suda nije tema oko kojeg treba postojati sukob predsjednika i Vlade. Dapače, za rješenje smo iza kojeg će stati i predsjednik i Vlada. Preko vikenda sam razmišljao o nekoliko načina kako da to riješim i mislim da imam dobro rješenje za sve, no o tome ćemo još raspraviti i kao Vlada, ali i s predsjednikom. Vjerujem da ćemo naći rješenje za sve”, zaključio je.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI