PREMIJER USPOREDIO OPORBU SA SLUČAJEM ŠOLEVIĆ I ‘JOGURT REVOLUCIJOM’: ‘Tamo su nešto pjevušili, čitali s mobitela…’

Screenshot/N1

Predsjednik Vlade Andrej Plenković dao je izjavu za novinare o tome što misli o “akciji” oporbe u Hrvatskom saboru u četvrtak navečer kada su su svi ujedinili i izašli jer su bili protiv stavljanja na dnevni red točke o izboru glavnog ravnatelja HRT-a.

“Meni ovo izgleda na ‘događanje naroda’. Svi su se ujedinili, od krajnje lijevih do krajnje desnih. Ne znam što im se događa. Idemo na izbore svake četiri godine, a protivnik sam nepoštivanja zakona i pritisaka koji su nalik na agresiju koju smo vidjeli u četvrtak navečer od strane oporbe. Oni u tamo nešto pjevušili, čitali s mobitela… Zaista ne znam što oni imaju protiv tog čovjeka (Robert Šveb op.a.)”, rekao je Plenković.

Dodao je kako “za njega to nije demokracija nego dovođenje u pitanje funkcioniranja najvažnijeg predstavničkog tijela, a to je Hrvatski sabor”.


“Ne mogu oporbi pomoći, ako su izgubili na izborima”, istaknuo je.

“Svatko ima svoj stil, mi se bavimo važnim stvarima, zaštitom od koronavirusa i ostalim, a netko ima “događanje naroda”. To je – Šolević ili “jogurt revolucija”. Oni stariji će znati o čemu govorim, a mlađe to baš i ne interesira, ali mogli bi pročitati o čemu je riječ”, zaključio je premijer.Facebook Comments

Loading...
DIJELI