PREOKRET OKO POVRATKA KARAMARKA! Doznao je da vrh nema dobre namjere, razotkrio je Plenkovića i ostao doma

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 17. lipnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo bombastičnu ispovijest znanstvenika Gordana Lauca: “Dosta mi je lobista i počinjem razotkrivati pandemijsku mafiju”, Branko Kolarić na čelu je institucije koja je zaradila milijune na testovima.

Čitajte i o velikoj seks aferi: Profesionalno odrađeni skandali u Splitu za važnu pobjedu HDZ-a, genijalna obavještajna seks-afera ruši Puljka?

Pričalo se o velikom povratku, a sve se okrenulo! Donosimo priču o Tomislavu Karamarku: Doznao je da vrh nema dobre namjere, razotkrio je Plenkovića i ostao doma.

Osim toga, pisali smo o jako važnoj temi: Povratak iskorijenjene i zaboravljene bolesti! Zbog ruske agresije na Ukrajinu ponovno nam prijeti AIDS. Ukrajina ima mnogo oboljelih, a zbog izbjeglica bolest se može širiti po EU.



Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI