HDZ-ovac NA TWITTERU: ‘Matiću su rezoluciju diktirali strani lobiji koji promoviraju pobačaj’. GRBIN MU ODGOVORIO: ‘Iza svega su sigurno masoni, Židovi i Bin Laden’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Tomislav Sokol, zastupnik HDZ-a u Europskom parlamentu danas je na Twitteru objavio da je glasao za uklanjanje rezolucije o općem pravu na pobačaj s dnevnog reda EP-a.

“SDP-ovcu Matiću sadržaj Izvješća o reproduktivnim pravima vjerojatno su diktirali strani lobiji koji promoviraju pobačaj. Odlučan u namjeri da zaštitim pravo zdravstvenih djelatnika na priziv savjesti, glasao sam za to da se Matićevo izvješće ukloni s plenarnog dnevnog reda”, napisao je Sokol na Twitteru.Ubrzo je na njegov tvit svojim odgovorio i predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

“Ako je stvarno istina, onda znan, iza svega su sigurno masoni, Židovi i Bin Laden”, napisao je Grbin aludirajući na pjesmu splitske grupe TBF-a “Smak svita” u kojoj se ponavlja refren “Nema nam pomoći”.

Podsjetimo, Predrag Matić je predložio rezoluciju o općem pravu na pobačaj, o kojoj bi danas trebao glasati Europski parlament u Bruxellesu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI