PREŠUĆEN VELIKI SKANDAL! Što je Stanković zaboravio pitati Goldsteina? O ovoj temi tjednima se priča

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Puno je tema voditelj Aleksandar Stanković prošle nedjelje u svojoj emisiji Nedjeljom u 2 pretresao s gostom Ivom Goldsteinom, profesorom s Odsjeka za povijest zagrebačkog Filozofskog fakulteta pa su među ostalim komentirali i rektora zagrebačkog sveučilišta Damira Borasa.

Premda su razgovorali o sveučilišnim temama, Stanković iz nekog njemu znanog razloga svojeg gosta nije upitao baš ništa o slučajevima seksualnog uznemiravanja studentica na tom istom, Filozofskom fakultetu.

Kao što je poznato, riječ je o prilično aktualnoj temi, o kojoj se u medijima ozbiljno izvještavalo posljednjih nekoliko tjedana, pa je u javnost slijedom toga dospjelo ime jednog profesora, dok su imena dvojice profesora s odsjeka za povijest za javnost ostala nepoznata, premda je na njihovo postojanje upozoravala i saborska zastupnica Marija Selak Raspudić koja je također profesorica na Filozofskom fakultetu.

Sudar titana

Kao što je poznato u medijima se kao optuženi za seksualno zlostavljanje pojavio profesor Drago Roksandić koji se branio tvrdeći da je lavinu laži na njega usmjerio Neven Budak.

Iako o ovoj aktualnoj temi nisu razgovarali Goldstein je gostovanje na javnoj televiziji iskoristio kako bi prokomentirao Josipa Broza Tita kojeg smatra velikom povijesnom ličnošću. ”Tito nije bio jugonacionalist, promicao je bratstvo i jedinstvo. Tuđman je bio nacionalist, imao je čitav niz izjava koje mu se nisu smjele dogoditi.”, rekao je Goldstein uz ostalo.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI