PRETUČEN ŠIPKAMA: USKOK-ovom pouzdaniku polomili ruke i noge

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Sačekali su ga u mraku ispred vikendice i pretukli šipkama

Zlatko Korpar (56), bivši generalni direktor tvrtke Cesta iz Varaždina i bivši predsjednik Uprave Autoceste Rijeka – Zagreb, pretučen je u Ledincu kraj Varaždina. Korpar je javnosti poznat kao okrivljenik u nekoliko kaznenih postupaka vezanih za malverzacije u cestogradnji, ali i ko pouzdanik USKOK-a u slučaju “curenja informacija”, piše Jutarnji list.

Dva muškarca su upala u njegovu vikendicu i izudarala ga po cijelom tijelu. Ono što je izvijestila PU varaždinska je da se ovaj događaj dogodio u srijedu 23. kolovoza oko 21.30 sati i da je teško ozlijeđeni 50-godišnjak prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje su njegove ozljede okarakterizirane kao teške. Nisu navodili njegov identitet.

Kako doznaje Jutarnji, napadači su Korparu polomili ruku i nogu, a na mjesto zločina dovezli su se u crnom BMW-u zagrebačkih oznaka. Sačekali su ga u mraku ispred vikendice i pretukli šipkama. Na nozi su mu slomljene obje kosti potkoljenice, a dobio je i brojne udarce po glavi i tijelu. Posvuda oko mjesta napada bilo je tragova krvi, ali ne i korisnih tragova o napadačima. Korpar je kad je došao k sebi uspio sam nazvati policiju i reći što mu se dogodilo. Nakon operacije otišao je na oporavak na more i sada je pod zaštitom policije. Nije puno mogao reći o napadačima jer su ga zaskočili iz mraka i bili su maskirani.

Drugih očevidaca ovog napada nema.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI