PRETUČENI MLADIĆ IZ VINKOVACA U ŽIVOTNOJ JE OPASNOSTI: ‘U tučnjavi sudjelovao i sin saborskog zastupnika’

Od posljedica tučnjave koja se u Vinkovcima dogodila u noći s utorka na srijedu oko 1:30 sati teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je mladić iz Andrijaševaca, dok je još jedan mladić zadobio lake tjelesne ozljede. Mladić iz Andrijaševaca, koji je najgore prošao u ovoj tučnjavi htino je iz Opće županijske bolnice Vinkovci prebačen u KBC Osijek s ozljedama opasnim po život.

“Policija je dojavu o tučnjavi dobila iz Opće županijske bolnice Vinkovci, gdje su liječničku pomoć zbog lakših tjelesnih ozljeda zatražila dvojica sudionika tučnjave. No, jednome se u međuvremenu stanje pogoršalo zbog čega je hitno prevezen u KBC Osijek” – doznaje Jutarnji iz PU vukovarsko-srijemske, iz koje poručuju kako rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Prema neslužbenim informacijama u tučnjavi koja se dogodila u centru Vinkovca sudjelovalo je više mlađih osoba, a navodno je među njima bio i sin jednog saborskog zastupnika s vinkovačkog područja. Iz Jutarnjeg nisu dobili potvrdu je li on druga osoba koja je zatražila liječničku pomoć u vinkovačkoj bolnici.

Isto tako, ne može se još uvijek pouzdano ustvrditi ni tko je mladiću iz Andrijaševaca zadao udarce i teške tjelesne ozljede, odnosno je li to bila jedna ili više osoba. Pogotovo ako je točna informacija da je to bila grupna i k tomu, navodno, i dogovorena tučnjava između dviju sukobljenih strana.

Redakcija Jutarnjeg kontaktirala je i obitelj mladića koji leži u osječkoj bolnici, ali su rekli da ne žele davati nikakve izjave, ni o kakvim je ozljedama riječ.



Pokušali su stupiti u kontakt i sa saborskim zastupnikom čiji je sin navodno sudjelovao u tučnjavi, ali on se na pozive nije javljao.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI