PREVARA? ‘To uopće nije bio LGBT party’!

Sanjin Strukic/PIXSELL

"Na službenoj Facebook stranici sinoćnjeg partyja piše da se zove "Junkyard: Trenirka party". Djevojka koja je objavila informaciju o suzavcu na Twitteru i Facebooku je sasvim slučajno, još nedavno radila za SDP i Milanovićevu vladu.

Vrlo zanimljivo stajalište o incidentu sa suzavcem koji je bačen u zagrebački klub osvanulo je na portalu Liberal.hr:

“Nedjeljno jutro je na hrvatskim news portalima započelo udarno. Incident sa suzavcem u jednom zagrebačkom klubu ne bi bio ništa posebno da nije bilo onoga “LGBT party”. Sad već imamo zločin iz mržnje! I svi su na nogama; novinari, policija, SDP, Pametno…Političari se natječu tko će prije, brže i jače pljunuti na taj hrvatski mentalitet, vlast…I ja sam pao na to, priznajem. Nije mi palo na pamet da bi svi redom – od Index-a preko Jutarnjeg do 24sata – objavili dezinformacije.

Ali upravo to se dogodilo, prevareni smo. Je, bačen je suzavac i rulja je doslovno u panici pregazila onog jadnog dečka, ali ljudi moji – to NIJE BIO LGBT PARTY. Dakle, nema govora o nekakvom zločinu iz mržnje ili netrpeljivosti prema LGBT zajednici.

Na službenoj Facebook stranici sinoćnjeg partyja piše da se zove “Junkyard: Trenirka party”. U opisu stoji:

“Šuškava, lanena, pamučna, plišana. Crvena, zelena, šarena, s nitnama. Uska, široka, kratka, dugačka. Danju, noću, i kad god hoću. Trenerka party, nose je svi. Budi faca, obuci je i ti. Gornji dio oko struka, trenerka je stil. Malo je treš, ali smo i mi. Spremi molitvenik i piši si u rokovnik: TRENIRKA PARTY, Super Super, subota u 23 sata! Vozdra!”



Dakle, LGBT se ne spominje nijednom riječju. Je li to možda neki posebni LGBT dress code? Ne bih rekao jer znam mnoge “straight” osobe koje vole nositi trenerku. Dakle, razlog tog suzavca može biti bilo što, ali definitivno nije “mržnja prema različitostima” kako su političari i novinari to jedva dočekali opisati.

Otkud onda svima taj “LGBT party”? Djevojka koja je objavila informaciju o suzavcu na Twitteru i Facebooku je objavila kako se to dogodilo na “LGBT partyju”…I usput je za taj događaj optužila HDZ i američkog predsjednika Donalda Trumpa. Index i Jutarnji su prenijeli njenu objavu bez provjere (iako iskreno, mislim da im je odgovaralo tako objaviti i da jesu provjerili – ionako više nikoga nije briga za istinu).

A ta je djevojka, sasvim slučajno, još nedavno radila za SDP i Milanovićevu vladu.

Sad sve postaje nekako jasnije. Predstavnici LGBT udruga bi trebali biti iskreni prema javnosti i osuditi ovakve političke i medijske manipulacije, inače postaju oruđe u rukama predatora koje nije briga za ljudska prava. Lijevi političari i novinari gledaju samo kako progurati svoju agendu, a za taj cilj će birati i laži i prevare. Na kraju najgore će, nažalost, proći LGBT zajednica jer drugi put, ako se uistinu dogodi zločin iz mržnje prema njima, tko će im vjerovati?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI