PRIDRUŽITE SE TIMU DNEVNO.HR! Tražimo nove suradnike, jedan od najčitanijih hrvatskih portala nudi atraktivne poslove!

Dnevno.hr, jedan od najčitanijih hrvatskih portala, nudi Vam odličnu priliku za posao! Tražimo nove suradnike koji bi se pridružili našem timu, a otvorena su radna mjesta za urednika i novinara deska.

Tražimo i specijalista/specijalisticu digitalnog marketinga te Social Media & Content Managera u regionalnoj medijskoj grupi Motus Media u čijem su sastavu portali Dnevno.hr, Zagreb.Info, Geopolitika.news, Otvoreno.hr, Povijest.hr, History.info, 7dnevno.hr, Dnevno.rs i Dnevno.ba te tjednik 7dnevno i časopis History.

Nudi vam se trajno zaposlenje u opuštenom okruženju, primanja u skladu sa znanjem i iskustvom kao i usavršavanje na dostupnim edukacijama!

UREDNIK / UREDNICA DESKA

Tražimo motiviranog suradnika/suradnicu koji bi se pridružio/la našem timu kao urednik deska. Posao uključuje brigu o opremi (naslovi, nadnaslovi, podnaslovi, međunaslovi) na portalu, koordinaciju tima ljudi na desku, praćenje relevantnih medija, suradnju s autorskim novinarima, pisanje vijesti te kreiranje sadržaja za objavu na društvenim mrežama. Obavezno je odlično poznavanje hrvatskog jezika – gramatike i pravopisa te dobro poznavanje engleskog jezika za praćenje i prenošenje vijesti iz stranih medija.

Od kandidata se očekuje minimalno godinu dana radnog iskustva na uredničkim poslovima, odlično poznavanje hrvatskog (pravopis i gramatika) te engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsno poznavanje rada na računalu, internetu i društvenim mrežama, izražene prezentacijske i komunikacijske vještine, odgovornost u izvršavanju zadataka, samostalnost u radu i pouzdanost i razvijene organizacijske vještine i sposobnost vođenja tima ljudi. Za posao se možete javiti na ovom linku.



NOVINAR / NOVINARKA DESKA

Ukoliko imate minimalno šest mjeseci radnog iskustva na istim poslovima, odlično poznajete hrvatski (pravopis i gramatika) te engleski jezik u govoru i pismu, rad na računalu, internetu i društvenim mrežama, imate izražene prezentacijske i komunikacijske vještine, odgovornost u izvršavanju zadataka, samostalnost u radu i pouzdanost te razvijene organizacijske vještine možete se javiti za posao novinara deska.

Od Vas se očekuje pisanje vijesti, praćenje relevantnih medija u zemlji i inozemstvu, kontaktiranje sugovornika prilikom kreiranja vijesti, suradnja s autorskim novinarima i kolumnistima portala, osmišljavanje, planiranje, optimizacija i plasiranje objava za društvene mreže te pisanje promotivnih tekstova za potrebe portala.

Ukoliko ste zainteresirani za posao novinara slijedite ovaj link.

SPECIJALIST/ICA DIGITALNOG MARKETINGA (m/ž)

Ako Vas zanima rad u ambicioznom okruženju rastuće medijske grupe tražimo novog člana tima za radno mjesto specijalist/ica digitalnog marketinga. Tražimo iskusnu i potpuno samostalnu osobu s visoko razvijenim analitičkim, organizacijskim i komunikacijskim vještinama, koja je istovremeno i kreativac.

Na ovom se radnom mjestu od Vas očekuje kreiranje strategija i optimizacija nastupa na društvenim mrežama, planiranje, kreiranje, optimizacija i plasiranje sadržaja, izrada analiza i izvještaja na području online sadržaja i društvenih mreža, postavljanje i optimizacija oglasnih kampanja, korištenje alata za praćenje i analizu online prisustva, osmišljavanje, postavljanje i upravljanje oglašivačkih kampanja na digitalnim platformama (društvene mreže, Google ads), e-mail marketing, praćenje ključnih pokazatelja uspješnosti kampanja, upravljanje digitalnim projektima i koordinacija stvaranja digitalnog sadržaja te izgradnja snažne online prisutnosti portala.

Iskustvo rada na news portalima je prednost, a od Vas se traži napredno poznavanje oglašivačkih Google Ads i SMM platformi, napredno poznavanje alata Google Analytics, MailChimp, iskustvo u radu s SEO alatima i napredno poznavanje optimizacije, osnovno poznavanje rada na platformi WordPress, izražena proaktivnost i orijentiranost na ciljeve i rezultate, želja za razvojem i stjecanjem novih znanja te odlično znanje engleskog jezika. Zsa posao specijalist/ica digitalnog marketinga možete se javiti na ovom linku.

SOCIAL MEDIA I CONTENT MANAGER

Tražimo Social Media i Content Managera, zaljubljenicu ili zaljubljenika u društvene mreže koji će zajedno s našom voditeljem digitalnog odjela raditi na stvaranju angažiranog sadržaja za naša online izdanja. Nudimo Trajno zaposlenje u opuštenom okruženju s dobrom ekipom.

Ovaj posao uključuje kreiranje strategija nastupa na društvenim mrežama, planiranje, kreiranje, optimizacija i plasiranje sadržaja za društvene mreže, upravljanje komunikacijom s fanovima na društvenim mrežama, izradu analiza i izvještaja na području online sadržaja i društvenih mreža, kreiranje strategija content marketinga, postavljanje i optimizaciju oglasnih kampanja na  društvenim mrežama, osmišljavanje i pisanje promotivnih tekstova, članaka i newslettera, pisanje sadržaja na web stranicama te korištenje alata za praćenje i analizu online prisustva.

Od Vas očekujemo minimalno dvije godine radnog iskustva na istim poslovima, sposobnost kreativnog i gramatički ispravnog pismenog izražavanja na hrvatskom jeziku, izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsno poznavanje rada na računalu, Internetu i društvenim mrežama, izražene prezentacijske i komunikacijske vještine, odgovornost u izvršavanju zadataka,  samostalnost u adu i pouzdanost te razvijene organizacijske vještine.

Sve informacije o poslu i mogućnost prijave možete pronaći i na ovom linku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI