PRIJATELJ IZ AUSTRIJE OTKRIO NOVE DETALJE O UBOJICI: ‘Vodio je dvostruki život, jednom je stvari bio opsjednut’

Foto: Facebook

Obiteljski čovjek iz Austrije okrutno i stravično je ubio svoje troje djece u Zagrebu, u naselju Mlinovi. Riječ je kao što je poznato o 56-godišnjem Austrijancu Haraldu Kopitzu.

O ovome tragičnom događaju raspisali su se i tamošnji mediji navodeći kako sve više i više detalja o životu ubojice izlazi na vidjelo.

Bečanin blizak 56-godišnjaku iznio je šokantne detalje o njegovom dvostrukom životu. Kazao je kako je Harald Kopitz navodno bio opsjednut idejom da nije njihov biološki otac, piše austrijski tabloid Heute.

Ubojica je navodno imao velikih poteškoća s novcem.

“Bio je pred zidom, nije imao novca”, rekao je.



To je na tragu onog što je uoči zločina napisao na Facebooku kako ima problema s novcem te kako mu njegovi iz masonske organizacije nisu htjeli pomoći.

Glasnogovornik Svjetske masonske organizacije rekao je da Kopitza ne poznaje osobno i ne može ga identificirati kao masonskog brata, piše tabloid Heute.

Heute pak dalje piše da je Kopitz vodio dvostruki život, a navode i konzumaciju droge te posjete bečkoj četvrti crvenih svjetala. Pišu kako se paralelno na društvenim mrežama predstavljao kao uzorni otac, objavljujući slike svoje djece kako plivaju, peku kolače ili su u zoološkom vrtu.

Navodno je nekoliko puta naglašavao kako je siguran da 7-godišnjim blizancima i četverogodišnjaku nije biološki otac.

“Bio je opsjednut time. Više je puta naglasio kako je užasno imati djecu. U posljednje dvije godine neprestano je omalovažavao svoju obitelj. Mogla se vidjeti mržnja u njegovim očima”, rekao je Bečanin u razgovoru za Heute o Haraldu Kopitzu. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI