PRIJATELJ TINA ŠUNJERGE: ‘Vidimo se za 10 godina kad izađeš iz zatvora’

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nakon što je ubio oca i majku, 19-godišnji Tin tu je subotu navečer proveo u noćnom izlasku u Vodicama, a momka koji je slavio rođendan, sreo je dok je bio u društvu prijatelja u čijoj je nazočnosti ubio majku

Raspetljava se priča o stravičnom ubojstvu roditelja koje je počino Tin Šunjerga (19) u Čistoj Velikoj, u zaleđu Vodica. U kući u vodičkom zaleđu odvijao se tulum na kojem je bilo dvadesetak ljudi, a rođendan je slavio momak koji je uhićen jer ga je Tin Šunjerga obavijestio da je učinio kazneno djelo dvostrukog ubojstva, što on nije prijavio policiji. Za to su znala još dvojica mladića, 20-godišnjak i 17-godišnjak, koji su jučer također uhićeni, javlja ŠibenikIn.

“Tin je još od prvog razreda srednje škole imao problema s drogom, zbog čega su ga roditelji htjeli poslati na liječenje. Stoga je otac uzeo godišnji odmor, a Tin to vrijeme nije išao u školu i svo je vrijeme provodio s obitelji”, izjavio je prijatelj obitelji Šunjerga.

>>> Što Facebook profil govori o Tinu Šunjergi? Naslikavao se sa srednjim prstom i krvoločnim psom

Eskaliralo je u subotu, kada je Tin htio ići u Vodice na rođendan što mu roditelji najvjerojatnije nisu dopustili. Tu subotu popodne 19- godišnji Tin majku je upucao je u potiljak kad su se vraćali iz polja, a s njim je u autu bio prijatelj koji nije nikom rekao što se dogodilo niti je prijavio ubojstvo. Šunjerga je roditelje ubio očevim privatnim pištoljem, do kojeg je došao provalivši u kućni trezor.

Ubijenu majku ostavili su u autu na mjestu gdje pronađena, u blizini groblja kod Čiste Velike pa se pješke vratili u mjesto, otkriva, nakon čega je Tin oca, 45-godišnjeg specijalnog policajca, upucao u garaži obiteljske kuće u Čistoj Velikoj.



Nakon što je ubio oca i majku, 19-godišnji Tin tu je subotu navečer proveo u noćnom izlasku u Vodicama,  a momka koji je slavio rođendan, sreo je dok je bio u društvu prijatelja u čijoj je nazočnosti ubio majku.  Tada su mu rekli što je Tin učinio, a ovaj mu je odgovorio: “Vidimo se za deset godina kad izađeš iz zatvora”, piše ŠibenikIn.

>>> NOVI DETALJI! Susjedi pričaju: ‘Povijest se ponovila i Tinov pradjed ubio je svog oca’! Nestao i mladićev pas?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI