PRIJE GODINU DANA, ŠKORO SE BORIO ZA ŽIVOT: Podijelio povijest bolesti, a najavio i još nešto…

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na svojoj službenoj stranici na Facebooku objavio je povijest bolesti kako bi demantirao, kako navodi, političke protivnike koji su “u javnost puštali dezinformacije” o njegovom zdravstvenom stanju, a sve kako bi se javnost, uvjeren je predsjednički kandidat, pitala – “što će nam bolestan predsjednik?”

Škoro je bio podvrgnut složenoj operaciji srca prije točno godinu dana, kada su mu ugrađene četiri premosnice, a kako najavljuje, nalazi s pregleda nisu jedino što će objaviti. Sljedeća na redu je imovinska kartica, mada ga zakon kao predsjedničkog kandidata na to ne obvezuje.

Njegovu objavu donosimo vam u cijelosti:

“Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj.
Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mojem zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku- što će nam bolestan predsjednik?
Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svojem zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB “Merkur” u Zagrebu, te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat. Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu, iako ni to nemam obvezu učiniti. Nadam se da će mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda nek narod odluči”, kazao je Škoro.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI