PRIJETI JOJ 15 GODINA ZATVORA! Vozačica koja je automobilom uletjela u kafić prepraćena u Županijsko državno odvjetništvo

Cropix

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 23.45 sati u Ulici Zelenice u Labinu, poginuo je 34-godišnji Ivan Batelić iz Labina, gost kafića Rock Caffe. Četiri osobe iz istog lokala su ozlijeđene. Dvije su s težim ozljedama prebačene u riječki KBC, dok su ostale dvije, s lakšim ozljedama nakon nesreće zbrinute u Puli. Nesreću je skrivila 28-godišnjakinja iz Medulina koja je upravljala Volkswagen Polom pod utjecajem 1,37 promila alkohola i zabila se u ugostiteljski objekt Rock Caffe u kojem je boravio veći broj gostiju.

Kako javlja Glas Istre, vozačica (28) iz Medulina prijavljena je za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće, i to za stavak 1. i 4. članka 227. Kaznenog zakona, po čemu joj prijeti zatvorska kazna u trajanju od tri do 15 godina. Večeras je prepraćena u Županijsko državno odvjetništvo u Puli, gdje se odlučuje o tome hoće li odmah biti biti pritvorena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI