PRIJETILI MAJI SEVER: Privedena su dvojica muškaraca zbog incidenta 1. kolovoza

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

PU šibensko-kninska izvijestila je kako su prijavljena dvojica muškaraca zbog prijetnji Maji Sever i Sandri Artuković. Radi se o 44-godišnjaku iz Hrvatske te 56-godišnjaku iz Slovenije.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 1. kolovoza ispred otoka Tijat, s namjerom onemogućavanja 51-godišnjakinje u obavljanju njene profesije za vrijeme dok se nalazila u plovilu s 56-godišnjakinjom, u više navrata drugim plovilom nasrtali na plovilo oštećenih i prijetili im što je kod njih izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost. Prilikom prijetnji oštećenoj 51-godišnjakinji je istrgnut i mobilni telefon iz ruke koji joj je kasnije vraćen”, stoji u policijskom priopćenju.

“Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog počinjenja kaznenog djela prijetnji iz Kaznenog zakona RH, preciznije zbog čl.139. st.3. na štetu 51-godišnjakinje i iz čl.139. st.2. na štetu 56-godišnjakinje, privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske”, navode iz policije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI