PRIJETNJE SMRĆU SU ESKALIRALE! SADA SE DOTAKLI NJEGOVE OBITELJI I DJETETA: ‘Spreman sam umrijeti za to!’

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Posljednjih dana, saborski zastupnik Mosta, Nikola Grmoja dobio je niz prijetnji te je odlučio podnijeti kaznenu prijavu.

Pritom je pozvao još jednom na smirivanje tenzija, ali i dodao kako je za svoja uvjerenja – spreman i umrijeti.

“Podigao sam kaznenu prijavu u I. Policijskoj postaji Zagreb zbog prijetnji smrću. Kroz ove dane primio sam više uvreda i prijetnji ali sinoćnje su takve prirode da se preko njih ne može prijeći.

Prvenstveno, jer se u njima prijeti mojoj obitelji i mom djetetu. Još jednom pozivam sve na smirivanje tenzija i na dijalog i razumijevanje koje nam je toliko potrebno.

Naravno, to ne znači da ću odustati od svojih stavova. Ovaj ili ova koju sam prijavio me noćas pitala jesam li spreman umrijeti za svoja uvjerenja, odgovor je bio: SPREMAN SAM!”



Podsjetimo, Grmoja je podigao puno “prašine” u javnosti kada je proteklog tjedna najavio prijedlog antipedofilskog zakona kojim bi se uvele strože kazne za pedofile, ali i zaštitilo djecu od seksualnih sadržaja i LGBTIQ propagande.

Nakon kratke javne rasprave počeo je primati i prijetnje.

“Uz salvu gnjusnih uvreda upućeno mi je nekoliko konkretnih i nedvosmislenih prijetnji, a najviše su me uznemirile one upućene mojoj obitelji”, napisao je Grmoja i naveo primjere prijetnji.

“Prvo poruka: “Jesi li spreman umrijeti za svoja uvjerenja”, “Jesi li spreman gledati svoje najdraže kako leže u sanduku?” uz sliku djevojčice/djevojke, žene i starije žene u mrtvačkom sanduku kao i poruku “ Oj Nikola, neka neka, duboka te jama čeka” i mnoge druge prijetnje.

Slične je prijetnje dobio i njegov stranački kolega Božo Petrov.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI