PRIPUZ ODGOVORIO GRMOJI! Kako će Mostovac reagirati na njegovu poruku? ‘Kao političar, trebao bi znati neke stvari’

FOTO: PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja požalio se putem društevnih mreža da je na sudu izgubio sudski postupak protiv Petra Pripuza koji ga je tužio za klevetu. No, poručio je i njemu i hrvatskoj javnosti: “Nemate me čime diskreditirati pa me idete tužbama financijski iscrpiti i tako ušutkati. Ovo nije jedina tužba koju imam, a vjerojatno nije ni jedina koju ću izgubiti

“Povodom presude Županijskog suda u Karlovcu kojom je naloženu Nikoli Grmoji da mi zbog povrede prava osobnosti plati 5.000,00 kuna, Nikola Grmoja, u svom jučerašnjem javnom istupu opet me je sasvim nepotrebno oklevetao. Umjesto da prihvati stavove suda, kako političar kao javna utjecajna osoba ne može neargumentirano vrijeđati nejavne osobe bez ikakve odgovornosti, on ide korak dalje.

Sasvim neosnovano konstruira urotu u hrvatskom pravosuđu koje ‘asistira Pripuzu kako bi ušutkao one koji imaju petlje boriti se protiv korupcije’. Pozdravljam svaku borbu protiv korupcije, pa i borbu Nikole Grmoje, ali Županijski sud u Karlovcu nije presudio Nikoli Grmoji zbog borbe protiv korupcije, već neargumentiranog vrijeđanja jednog hrvatskog građanina”, poručio je Pripuz.

‘Protiv mene se ne vodi proces zbog korupcije’
“Nadalje, kako bi me dodatno povrijedio, ističe da USKOK protiv mene vodi procese. To je točno, ali ne zbog korupcije. Pritom političar Grmoja zanemaruje ustavnu presumpciju nevinosti onih koji nisu osuđeni, a upravo bi on kao političar trebao poštivati Ustavom zajamčena prava svih građana Republike Hrvatske.

Ja ću svojih dosuđenih 5.000 kuna usmjeriti u korist humanitarne organizacije s područja Dubrovačko-neretvanske županije”, otkrio je poduzetnik.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI