Pristižu reakcije političara na smjenu Milana Kujundžića

Marko Todorov/Cropix

Više političara reagiralo je na društvenim mrežama nakon što je premijer Andrej Plenković razriješio dužnosti ministra zdravstva Milana Kujundžića.

“To je to”, napisao je na svojem Twitter profilu saborski zastupnik Bojan Glavašević.

“Kada govori o ministrima koji su otišli zbog ‘političke nelojalnosti’, Plenković kaže da ne misli samo na MOST-ove ministre. Time zapravo misli na Stiera”, ustvrdio je Glavašević na svojem profilu.

Dodao je još komentar jedne korisnice koja je napisala: “Jedan Milan je pao, idemo po drugoga”, aludirajući na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, na što je Glavašević napisao “riječ je Gospodnja”.

Bivša premijerka Jadranka Kosor napisala je: “Kad razriješiš ministra kojeg si žestoko branio, ali ne razriješiš partnere kojima se sudi jer te oni i dalje drže da možeš razrješavati stabilno”.



Dodala je još: “Nikako da shvatimo fokus rada Vlade”.

SDP je na svom twitter profilu napisao kako je Kujundžić osmi po redu ministar opterećen aferama te koji je morao napustiti ovu Vladu. “Građanima je više dosta korupcije, zaslužuju bolje od toga, vrijeme je za promjene”.

Saborski zastupnik Mirando Mrsić istaknuo je kako ćemo bivšeg ministra Kujundžića “pamtiti po skrivenim kućama i ogromnom neredu u zdravstvenom sustavu”.

“Nažalost, Kujundžić u tri godine nije napravio ništa u zdravstvu, ali je sustav premrežio svojim sljedbenicima iz stranke Zora. I nakon Kujundžića, Kujundžić”, stoji u Mrsićevoj objavi na Twitteru.

Marijana Puljak iz stranke Pametno napisala je: “Smijenjen Milan Kujundžić. Plenkovićevih 13. Najprotočnija Vlada do sada”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI